Last news in Fakti

1 Август, 2023 16:45 2 618 1

Синът на герой от САЩ ` 94 си намери нов отбор

  • георги кременлиев-
  • ботев ихтиман-
  • футбол-
  • трета лига

Привличането им ще засили конкуренцията за титулярно място, а това със сигурност ще повиши и нивото на игра на тима, воден от Валери Свиленов

Синът на герой от САЩ ` 94 си намери нов отбор - 1

Третодивизионният Ботев (Ихтиман) продължава с качествената си селекция и привлече в редиците си още две нови попълнения - Николай Маринов - Маргина и Георги Кременлиев, който е син на героя от САЩ`94 Емил Кременлиев.

Това се случва само дни преди старта на първенството в Югозападната трета лига.

Привличането им ще засили конкуренцията за титулярно място, а това със сигурност ще повиши и нивото на игра на тима, воден от Валери Свиленов.

В събота от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Ихтиман домакините ще приемат Костинброд. През миналия сезон двата тима не се срещнаха, тъй като бяха в различни потоци на групата и в двете фази на първенството. Очакванията на феновете в Ихтиман са за качествен мач, а със сигурност Ботев е със сериозни апетити за успеха.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поресающо

    0 1 Отговор
    Целия фуболен свят репери в очакване на сблъсъка на титаните Ихтиман срещу Костинброд! Всичките 30 билета са свършили ( раздадени на братя сестри и бащи на фудбалерите), но все пак за останалите желаещи все още има шанс - на черно хартийките за вход са само по 1000 евро!
    За неуспелите да писъстват на сатдиона, мачът ще се излъчва по 115 телевизонни канали от цял свят.