Last news in Fakti

1 Август, 2023 18:19 3 003 1

Ман Сити взема белгийски национал за заместник на Марез

  • рияд марез-
  • жереми доку-
  • манчестър сити-
  • футбол

21-годишният Доку има още две години от договора си с Рен, но може да напусне френския клуб за сума от около 30 милиона евро

Ман Сити взема белгийски национал за заместник на Марез - 1

Белгийският национал Жереми Доку е един от основните варианти за заместник на алжиреца Рияд Марез, който избра да напусне Манчестър Сити, за да подпише Ал Ахли от Саудитска Арабия, съобщава британската преса. 21-годишният Доку има още две години от договора си с Рен, но може да напусне френския клуб за сума от около 30 милиона евро.

Според медиите на Острова Манчестър Сити следи Доку, а "гражданите" ще избират между него и на французина Майкъл Олисе. Крилото на Кристъл Палас обаче е обект на интерес и от страна на Челси и за него почти сигурно ще трябва да бъдат платени над 40 милиона евро. Жереми Доку премина в Рен през лятото на 2020 година от състава на Андерлехт. За три сезона във френския клуб той има изиграни 90 мача във всички турнири с 11 гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гран плас

    0 0 Отговор
    Доку ще бъде бъдещата звезда на белгийския футбол.