Last news in Fakti

12 Август, 2023 17:33 1 236 2

Френски национал отива на съд заради изнасилване

  • висам-
  • йедер-
  • монако-
  • дело-
  • изнасилване

Висам Йедер през април получи условна присъда от съда в Севиля и глоба от 133 798,70 евро за данъчни измами

Френски национал отива на съд заради изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национал Висам Бен Йедер е обвинен в "изнасилване, опит за изнасилване и сексуална агресия", съобщиха от прокуратурата в Ница, цитирана от АФП.

Отворено е съдебно дело срещу 32-годишния нападател на Монако, който трябва да плати гаранция от 900 000 евро, съобщи вестник "Нис Матен". По-малкият брат на Бен Йедер също е обвиняем със същите обвинения. Съдебната полиция в Ница се занимава със случая. gong.bg

Според източници, близки до делото, обвиненията са дошли от две жени с френска националност, които не са от района на Лазурния бряг. Инцидентът е станал на 10 юли в Босолей, като двамата братя Бен Йедер са принудили жените "на сексуален акт" според "Франс Инфо".

Бен Йедер започва професионалната си кариера в Тулуза преди да премине в испанския Севиля през 2016 година. Той се завръща във Франция през 2019 година в Монако. Има 19 мача за националния отбор на Франция, като за последно игра за "петлите" през юни 2022 година.

През месец април той получи условна присъда от съда в Севиля и глоба от 133 798,70 евро за данъчни измами.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    5 6 Отговор
    Веждито ще излезе прав.
  • 2 Французин

    8 2 Отговор
    от тунизийски произход !