Last news in Fakti

13 Август, 2023 14:25 928 0

Нападателят Диего Коста ще играе в бразилския Ботафого

  • коста-
  • диего-
  • ботафого-
  • договор

Договорът му е до края на годината

Нападателят Диего Коста ще играе в бразилския Ботафого - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският Ботафого привлече 34-годишния нападател Диего Коста със свободен трансфер, обявиха от клуба, предава БТА. Бившият футболист на Челси и Атлетико Мадрид бе свободен агент, след като напусна английския Уулвърхямптън през юни и ще подпише четиримесечен договор с Ботафого, който доминира в бразилската лига с 14 победи от 18 мача и има 16 точки преднина на върха във временното класиране.

Португалецът Тикиньо Соареш, който е водещ реализатор на шампионата, контузи коляното си при равенството 0:0 на Ботафого срещу Крузейро през миналия уикенд и клубът бе принуден да му потърси заместник.

"Много съм щастлив. Благодаря и ще се видим скоро", заяви Диего Коста в социалните мрежи.

"Ботафого продължава да гради качествен състав и ще разчита на опита на Диего Коста с договор до края на 2023 година. Диего ще пристигне в Рио де Жанейро в следващите дни и ще се присъедини към отбора, в който отново ще работи с треньор Бруно Лаге", коментираха от бразилския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА