Last news in Fakti

6 Ноември, 2013 12:36 1 814 4

Боби Михайлов ще спасява кариерата на сина си

  • михайлов-
  • верона-
  • кариера-
  • трансфер

Шефът на БФС ще се опита да промени статута на Ники

Боби Михайлов ще спасява кариерата на сина си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Президентът на БФС Борислав Михайлов възнамерява да осъществи среща с ръководство­то на италианския клуб Верона тази седмица, пише вестник "Труд".

Предполага се, че визита­та е свързана със ситуа­цията около неговия син Нико­лай Михайлов в отбора. Изненадващо футболист №1 на България за 2011 година е със статут на твърда резер­ва в редиците на завърналия се в елита тим.

Към мо­мента не се вижда как ситуацията пред Ники Михайлов ще се промени, при положение че конкурентът му за поста е бра­зилецът Рафаел, който е местна легенда и непоклатим титуляр.

От няколко дни Боби Михайлов е в чужбина по задачи като член на Изпълкома на УЕФА и се очаква да има спир­ка в града на Ромео и Жулиета. Не е ясно дали про­грамата на Лъчезар Танев, мениджъра на Николай, ще му позволи по същото време да е във Верона.

Поява на президента на БФС във Верона на прак­тика означава раз­дяла на Ники с италианския тим през зимния трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Margo

    2 0 Отговор
    На тати л..ното
  • 2 Марио Колев

    1 0 Отговор
    Да си беше стоял в Твенте.
  • 3 Evelin Stefanov

    2 0 Отговор
    никии,харесахме та.ща земем.в понеделник та чакаме във "ВЪЗХОД" с.Радиево.на вратата ше си бетон,няма кой да ти вземе мястото
  • 4 Живко Василев

    2 0 Отговор
    Оп "Калкан"Шкорпиловци предлага 10лв. за топ вратаря на националите !!!!!Май по добра оферта няма да има !!!