Last news in Fakti

27 Август, 2023 08:49 1 451 0

Килиан се вихри! ПСЖ с мощна игра

  • псж

"Принцовете" с първа победа за сезона

Килиан се вихри! ПСЖ с мощна игра - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пари Сен Жермен победи Ланс с 3:1 в мач от третия кръг на френската Лига 1. Головете за домакините отбелязаха Марко Асенсио (44') и Килиан Мбапе (52' и 90'), а почетният гол за гостите падна в добавеното време на срещата.

ПСЖ има 5 точки досега.

Ако Килиан остане в тима, а не премине в Реал Мадрид както се спекулира, и нападението на "принцовете" се сработи достатъчно добре, тимът може да е много опасен в Шампионска лига този сезон. И фаворит за титлата в Лига 1.

Вчера в атака за ПСЖ стартираха Асенсио, Мбапе и Усман Дембеле. Много бързо и технично трио. В гранда тече процес на подмладяване. За пример в халфовата линия започнаха Мануел Угарте (22 г.), Витиня (23 г.) и Уорън Заире-Емъри (17 г.).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА