Last news in Fakti

29 Август, 2023 17:40 1 502 0

Черно море взима заместник на Машадо от отбора на Роналдо

  • брено-
  • крузейро-
  • футбол-
  • черно море-
  • роналдо-
  • феномена

"Моряците“ ще вземат тарана за постоянно, но бразилският клуб ще запази процент от бъдеща продажба

Черно море взима заместник на Машадо от отбора на Роналдо - 1

Черно море е в напреднали преговори с Крузейро, собственост на бразилската футболна легенда Роналдо, за трансфер на млад нападател. Това е 21-годишният Брено, информира „Глобо“.

Според информацията, „моряците“ ще вземат тарана за постоянно, но бразилският клуб ще запази процент от бъдеща продажба. През следващите дни Брено трябва да премине медицински прегледи и да финализира трансфера си при варненци.

През това лято нападателят се върна в Гремио от Валядолид, където е играл за дублиращия състав. Испанският тим също е собственост на Роналдо.

Брено е гласен от Черно море за заместник на Матеус Машадо, който преминава прегледи в белгийския Зулте Варегем, както вече първи съобщихме.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА