Last news in Fakti

1 Септември, 2023 13:30 2 287 4

Левски може да си осигури сериозен джакпот от трансфери

  • левски-
  • футбол-
  • унгария-
  • академия пушкаш

Оттам обявиха, че един от най-богатите отбори в страната - Академия Пушкаш, е отправил оферта за двама от най-добре представящите се играчи на „сините“ от началото на сезона – Андриан Краев и Хосе Кордоба

Левски може да си осигури сериозен джакпот от трансфери - 1

Левски може да си осигури сериозен джакпот от трансфери, тръбят медиите в Унгария. Оттам обявиха, че един от най-богатите отбори в страната - Академия Пушкаш, е отправил оферта за двама от най-добре представящите се играчи на „сините“ от началото на сезона – Андриан Краев и Хосе Кордоба.

Твърди се, че цената им няма да е проблем за клуба. Макар Краев в момента да е оценяван на 1,5 милиона евро, а Хосе Кордоба на 2,5. Наско Сираков и шефовете на Левски ще имат на разположение 5 дни, за да мислят над предложението от Унгария. Трансферният пазар там затваря на 6 септември.

През зимата Краев бе пред трансфер в друг отбор от Унгария. Мол Фехервар бе готов да брои за него 750 000 евро. На „сините“ тези пари обаче им се видяха малко. Така Краев остана на „Герена“, а в момента Даниел Боримиров го навива да продължи договора си, макар настоящият му такъв да изтича чак през 2025-а година.

За Кордоба е ясно. „Сините“ имаха предложения за него от Ню Йорк Сити, Брьондби и Сочи. В крайна сметка на „Герена“ взеха решение да не го продават. Това доведе до сериозно разделение в Левски. И се стигна до открита война между Наско Сираков и Иво Ивков. В крайна сметка Ивков вече не е част от клуба, но заедно с него си тръгна и Станимир Стоилов.

До този момент в Левски бяха категорични, че нямат оферта за нито един свой играч, макар да вървяха различни спекулации около Краев, както и Кордоба.

Освен това се смята, че е малко вероятно „сините“ да се разделят и с двамата едновременно, особено, когато няма толкова време, за да се намерят равностойни попълнения. Пазарът у нас затваря на 8 септември.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София - Изток

    2 2 Отговор
    София - Запад, насъскани от американските марионетки, играят стабилно за каузата на РСМ. Сега вече като казват, че сме фашисти, могат да се аргументират

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Смех !

    4 1 Отговор
    Тия двамата не струват колкото врата за барака.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.