Last news in Fakti

2 Септември, 2023 12:00 2 107 4

Джокович с обрат в мощно сръбско дерби на US Open

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • us open-
  • ласло джере

Ключов в първия сет се оказа пробивът, който Джере направи още в първия гейм

Джокович с обрат в мощно сръбско дерби на US Open - 1

Новак Джокович беше принуден да прави обрат от 0:2 до 3:2, за да се класира за осминафиналите на US Open. Това се случи в мача срещу сръбския му сънародник Ласло Джере, в който Джокера записа успех с 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3.

Ключов в първия сет се оказа пробивът, който Джере направи още в първия гейм. 28-годишният тенисист успя да го съхрани до края на частта. Вторият сет вървеше равностойно до седмия гейм, когато Джокович допусна нов брейк в подаването си. Това отвори пътя на съперника му към спечелване и на втората част с 6:4.

Два бързи пробива в полза на Ноле, които поведе с 4:0, бяха достатъчни за спечелване на третия сет. Четвъртата част започна с разменени брейкове в подаването на съперника. В третия гейм Джокера направи още един пробив, за да поведе с 2:1, а до края на сета не позволи на Ласло Джере да спечели гейм. Така Джокович изравни резултата в мача на 2:2, след като спечели две поредни части с 6:1.

Заключителният сет започна отлично за Джокера, който направи пробив още във втория гейм и след това го затвърди, за да поведе с 3:0. След това умело поддържаше аванса си. В деветия гейм на петата част Джокович спаси един брейкбол, но все пак взе подаването си и стигна до успеха в сета с 6:3 и в мача с 3:2.

Следващият съперник на Новак Джокович ще бъде хърватинът Борна Гойо, който се наложи с 6:4, 6:3, 6:2 над чеха Иржи Весели.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Синя София

    7 8 Отговор
    Наглите сърби спретнаха такава измама на тъпите американци,а и на целия свят,сега има да величаят дрогата Джокович во веки веков
  • 3 Мента

    1 2 Отговор
    Пълна измама !!!
  • 4 Ноле е симулант

    1 3 Отговор
    Клоуна Джокович продължава да прави номера.