Last news in Fakti

15 Ноември, 2013 13:11 1 095 0

Вандали ограбиха волейболната зала на ЦСКА

  • вандали-
  • зала-
  • цска-
  • васил симов-
  • 100 сърца за цска

Вандалският акт идва ден преди дербито между ЦСКА и Левски

Вандали ограбиха волейболната зала на ЦСКА - 1
Снимка: Cskavolley.org

Волейболната зала на ЦСКА „Васил Симов“ осъмна ограбена и разбита. Александър Попов и неговите възпитаници намерили спортното съоръжение в окаяно състояние след вандалска проява на злосторници, които счупили всички врати на администрацията и нахлули в игралната зала. След това грабителите взели маратонките и топките на представителните отбори на клуба.

Това посегателство поставя под въпрос нормалното протичане на мача днес от 18:00 часа между „армейците“ и Нефтохимик.

„Тази нощ бе ограбена залата на ВК ЦСКА -  „Васил Симов” в комплекс „Червено знаме". Неизвестни грабители са  разбили прозорците и вратите на съблекалните и са откраднали маратонките и топките на представителните отбори на клуба. Това посегателство поставя под въпрос нормалното протичане на мача днес от 18:00 часа между отборите на ЦСКА и Нефтохимик. Полицията от 1-во РПУ направи оглед и се зае със случая“, се казва в съобщението, публикувано на официалната страница на волейболния клуб.

Според БНТ извършителите на деянието са ултраси на Левски, тъй като графита на залата „100 сърца за ЦСКА“ е омаскарен с неприлични обръщения към клуба и призив за смърт.

Вандалският акт идва ден преди „вечното“ дерби между отборите на ЦСКА и Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА