Last news in Fakti

16 Септември, 2023 15:18 1 614 4

Кристиано Роналдо ще съди Ювентус

  • роналдо-
  • ювентус-
  • дело-
  • съди

Пауло Дибала пък се отказа от своето намерение да завежда иск към клуба

Кристиано Роналдо ще съди Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската звезда Кристиано Роналдо е решил да заведе дело срещу Ювентус заради неизплатени заплати, съобщава “Гадзета дело Спорт. Изданието допълва, че той е решил да съди “старата госпожа” и иска да му бъдат изплатени 19.9 милиона евро, които са му били обещани от клуба, когато той се е съгласил да отложи част от заплатите си през първите месеци на пандемията от Covid-19, предава gong.bg.

Именно тези плащания са част от станалите прословути финансови машинации за ръководството на Юве, които са предмет на текущо разследване. След като е изискал съответни документи от прокуратурата в Торино, Роналдо е взел решение да предприеме правни действие срещу клуба, а по този начин ще докара поредни сериозни проблеми на ръководството. Само преди дни стана ясно, че друг бивш играч на Юве - Леонардо Бонучи, също ще съди клуба, но той иска обезщетение, тъй като от клуба не са му осигурили задължителните условия за тренировки и подготовка.

Пауло Дибала пък се отказа от своето намерение да съди “старата госпожа”, след като двете страни са постигнали споразумение относно трите милиона евро, които продължават да са дължими към футболиста.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нгандрета

    5 1 Отговор
    Само да не го застигне мафията ,защото ще има да дава !!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нгандрета":

    Аве жълтоклюно пате, мафията има единствено своята чест! Което е речено и обещано, закон е! Факт е, че ако все пак CR7, лъже и има фалшиви изисквания е възможно да получи опит за респектиране! По вероятно обаче е наистина да са му обещали! Не виждам за какво са му дела и разправии след като е милиардер!
  • 3 👽Асгард👽

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нгандрета":

    Ндрангета е Калабрия на долния край на ботуша, Торино е горе на север и нямат абсолютно нищо общо! Невежа!
  • 4 све

    4 2 Отговор
    Ромът си е ром... Бял хляб яде там ама сега ще ги съди :)