Last news in Fakti

20 Септември, 2023 13:30 2 596 8

Десподов взе микрофона и съотборниците му "полудяха"

  • футбол

Десподов изпя гръцки хит

Кирил Десподов предизвика фурор сред съотборниците си в гръцкия гранд ПАОК. Българинът се качи на стол по време на вечеря с тима и както правят новите играчи в повечето европейски клубове, трябваше да каже няколко думи и да изпее песен.

"Казвам се Кирил Десподов. Много съм щастлив да съм тук. Благодаря за начина, по който ме приехте...", обяви роденият в Кресна футболист, а залата избухна в аплодисменти.

"Ще направя всичко, за да помогна на отбора да спечели много трофеи. Надявам се първият да е още тази година", продължи Десподов, а съотборниците му отново го аплодираха с надеждата "представлението" да започне. Чуха се подвиквания: "Песен, песен".

"Ок, ще ви изпея едно гръцко парче. За вас момчета...", престраши се най-накрая българинът и на импровизиран микрофон подхвана хита на местната звезда Триандафилос - "Se Perno Gia Na Sou Po", пише БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    20 1 Отговор
    Нормално за кръчмарски плъх !
  • 2 Мимо

    18 1 Отговор
    Оооооо, нашия човек има отлична кръчмарска подготовка и култура! Тепърва ще ги впечатлява там ... Ако не друго поне ще ги забавлява ....
  • 3 Ее браво на Десподов!

    16 2 Отговор
    От него никой не очаква да играе, виж да весели гърците той е способен! Ако вземат и Валери Божинов ги чака нечуван купон! Ще напълнят стадионите.

    Коментиран от #7

  • 4 Анонимчо

    9 6 Отговор
    Космонавтчето е пич,дано му тръгне в Паок,успех!!
  • 5 Никой

    3 0 Отговор
    И английския му като гръцкия език и до там. С килийно образование слага IТ по заплата в джоба си, нищо, че те се образоват с години.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дядо поп

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ее браво на Десподов!":

    И от този като Божинката футболист няма да стане , но иначе го следва , като и той прави трансфер след трансфер и все ялови!
  • 8 Даже

    0 0 Отговор
    Не го чета и пиша : Стига ни занимавайте с тъпите ритнитопковци.