20 Ноември, 2013 14:00 938 0

Стоичков пак ще награждава Меси

  • стоичков-
  • меси-
  • голмайстор-
  • златна обувка

Камата е избран заради приятелството си с Меси

Стоичков пак ще награждава Меси - 1
Снимка: БГНЕС
Христо Стоичков е избран да короняса футболист №1 в света Лео Меси като най-добър голмайстор в Европа за изминалия сезон. На най-известния българин е отредена стратегическа роля в днешната церемония по награждаването на аржентинския гений.

Камата трябва да му връчи ''Златната обувка'' на изисканото 30-минутно тържество в Барселона, което ще се излъчва пряко по две испански телевизии от 13:30 часа наше време.

"Избрахме Стоичков да награди Меси, защото той е идол на Барселона и голям голмайстор, а освен това е добър приятел на Лео'', разкри журналистът Луис Рохо от мадридския вестник ''Марка'' пред вестник "Труд".

Стоичков за втори път ще короняса Меси като цар на голаджиите в Европа. През 2010 г. той зарадва аржентинеца с първата му ''Златна обувка'', а сега ще му поднесе третата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА