Last news in Fakti

20 Ноември, 2013 17:32 1 343 0

Рускиня: Маша и Григор са просто PR

  • шарапова-
  • димитров-
  • pr-
  • двойка

Номер 155 света отписа Шарапова заради Григор Димитров

Все повече критици поглеждат с лошо око към Григор Димитров като се заговори за контузиите и слабата форма на Мария Шарапова от последните месеци на 2013-а. Връзката на двамата тенисисти явно се отразява чудесно на българина, но специалисти смятат, че може би не е така за руската звезда на женския тенис.

В интервю за sports.ru, цитирано от “24 часа”, нейната колежка и сънародничка Екатерина Бичкова, номер 155 в световната ранглиста, направи прогноза за следващия сезон, но сензационно не спомена името на Маша. Когато я попитаха защо я пропуска, Бичкова отговори, че е трудно представянето на Шарапова да бъде предвидено, защото тя е контузена и е пропуснала голяма част от изминалия вече сезон.
 
На намека за слуховете, че има друга причина за отсъствието на Шапарова от турнири, Бичкова отвърна, че е пълна глупост да се мисли, че Мария е бременна и няма кой да повярва на подобни приказки.

"Шарапова и Димитров се обичат и има съмнения, че това може да се отрази отрицателно на тяхната професионална кариера", попита журналистът.

"Обичат се и това е прекрасно, но в любовта им има доста PR", отговори през смях Бичкова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА