Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 18:03 2 628 2

Тотален куриоз със съдията, който не видя чист гол

  • футбол

Инглънд в неловка ситуация

В куриозна ситуация се озова английският футболен съдия Дарън Инглънд, който забърка скандала с незачетения чист гол за Ливърпул при загубата с 1:2 от Тотнъм.

Инглънд с неудачна постъпка не даде сигнал на главния рефер, че попадението на Луис Диас е редовно и трябва да бъде зачетено.

Оказва се, че реферът ще добие още по-голяма популярност, тъй като днес на пазара в Англия излиза негова книга със съвети към футболните съдии как да вършат работата си по-добре.

Изданието е със заглавие "Енциклопедия на футболното училище" и отпечатването му е планирано отдавна. За съжаление на автора книгата ще се появи на пазара в момент, когато работата му е широка дискутирана по цял свят в негативен аспект.

Инглънд посочва каква е най-трудната част от работата на футболния съдия: "Така да се подсигуриш, че да не допуснеш грешка, която би повлияла на крайния изход на двубоя", пише БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    7 0 Отговор
    Пред кинтити всички са равни … 😁
  • 2 Новичок

    4 0 Отговор
    Ей,че това кога беше.Пфу да ви ... у журнала.