24 Ноември, 2013 19:54 1 039 0

Кардиф изненада Юнайтед в края

  • манчестър юнайтед-
  • кардиф-
  • рууни-
  • гигс-
  • евра

Уелсците стигнаха до равенството с късен гол

Кардиф изненада Юнайтед в края - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Kaдиф попари Манчестър Юнайтед с гол в края и двата тима врътнаха 2:2 в среща от 12-ия кръг на Висшата лига, играна на "Кардиф Стейдиъм".
 
На Уейн Руни пък му се размина отново, след като в 9-ата минута съдията трябваше да го изгони от игра с червен картон заради ритник без топка срещу Мъч. В крайна сметка обаче му показа само жълт.
 
Именно нападателят бе в основата на успеха, на своите. Той вкара първия гол в мача, откривайки резултата в 15-ата минута. Юношата на Юнайтед Кемпбъл изравни в 33-ата, а в самия край на полувремето Евра отново даде аванс на гостите след асистенция на Руни. В 91-ата минута обаче Кардиф стигна до изравнителен гол, дело на Ким, и така спечели ценна точка.  

Реферът обаче спести и червен картон на Гари Медел от състава на домакините, след като чилиецът удари без топка в лицето Маруан Фелаини в 90-ата минута. 

 
Мачът бе по-специален за Райън Гигс, тъй като бившият уелски национал се изправи срещу отбора на родния си град. Ветеранът е роден в Кардиф преди близо 40 години, но никога досега не се бе изправял срещу родния си тим с екипа на Юнайтед, тъй като последната среща между двата тима бе през 1975 година. 
 
След този мач Юнайтед е на 6-ото място в класирането с актив от 21 точки, като тимът пропусна страхотен шанс да излезе 4-и. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА