Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 13:30 1 359 0

Мбапе взема решение за бъдещето си в ПСЖ, само след..

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • шампионска лига

Бъдещето на Мбапе на „Парк де Пренс“ беше обект на голямо внимание през лятото

Мбапе взема решение за бъдещето си в ПСЖ, само след.. - 1

Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, не се очаква да вземе решение дали да удължи договора си с френския шампион преди края на кампанията на отбора в Шампионската лига, съобщава L’Équipe.

Бъдещето на Мбапе на „Парк де Пренс“ беше обект на голямо внимание през лятото. Само една година след подписването на новия си договор с парижани, нападателят написа писмо до клуба, в което информира ръководството, че той няма да задейства опцията за удължаването на контракта си с още 12 месеца. Страхувайки се да не загубят Мбапе без пари след края на този сезон, шефовете му дадоха две възможности: да го удължи или да напусне още това лято. Нито един от двата варианта не подхождаше на Мбапе, който искаше да изпълни настоящия си договор, но в същото време не искаше да удължи престоя си след това. Впоследствие той беше изключен от предсезонното турне на клуба в Япония и Южна Корея.

Капитанът на Франция дори отсъстваше от първия мач на ПСЖ в Лига 1 срещу Лориен, но скоро след това се интегрира отново в отбора, въпреки че позицията на Мбапе относно удължаването на споразумението остава непроменена. Според L’Équipe, обаче е постигнато „финансово споразумение“, което включва отказ от някои от солидните бонуси, свързани с оставането му в клуба това лято.

Въпреки че отношенията между Мбапе и ръководството на ПСЖ се подобриха през последните седмици и всички страни са много по-търпеливи, никой в ​​клуба не очаква Мбапе да вземе решение за бъдещето си в ПСЖ преди края на кампанията им в Шампионската лига. ПСЖ обаче са много по-спокойни за ситуацията, за разлика от миналото лято. Нападателят е силно свързан с трансфер в Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА