Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 19:00 803 0

Руни: Немците се възхищаваха на Гигс

  • руни-
  • манчестър юнайтед-
  • гигс-
  • байер леверкузен

Нападателят разкри какво са казали противниците му от Леверкузен

Руни: Немците се възхищаваха на Гигс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Руни разкри, че играчите на Байер Леверкузен са били шокирани от представянето на Райън Гигс в мача между двата отбора снощи. 

Уелсецът изигра много добър мач, като асистира за 5-ия гол на отбора, а бе замесен и при третото попадение. Утре обаче той става на 40 години и германските футболисти са били изумени как е възможно да играе толкова добре на тази възраст. 

„На мен самия ми е много трудно да намеря думи за него. Дори по време на мача един от централните им защитници ме попита как е възможно той да играе на тези години” заяви Руни след двубоя. 

„Аз  със сигурност няма да играя на подобна възраст, но неговия контрол върху топката и концентрацията му са наистина забележителни” добави Уейн, който участва в първите 4 гола на отбора и естествено бе доволен от убедителния триумф. 

„Винаги усещаш удовлетворение, когато помогнеш на съотборниците си да бележат. Ние играхме много добре. Защитавахме се отлично, направихме няколко много добри контраатаки и без съмнение това бе максимално силно представяне, което можеш да постигнеш при гостуване” изтъкна Руни, чийто тим гостува на Тотнъм в неделя. 

„Бяхме разочаровани, че не победихме Кардиф, а и от това, че не се представихме по-най-добрия начин. Сега сме доволни от играта си, но вече мислим и за сблъсъка с Шпорите”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА