Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 21:10 758 0

Попето и Кубан с първа победа в Европа

  • попов-
  • кубан-
  • санкт гален-
  • лига европа

Българинът бе най-добър за своя тим

Попето и Кубан с първа победа в Европа - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Кубан постигна домакинска победа с 4:0 над швейцарския Санкт Гален в двубой от Група "А" на Лига Европа. Българският национал Ивелин Попов бе най-добрият футболист в състава на домакините и пред него бледнееше дори и вкаралия два гола Мелгарехо. 
 
Атакуващият футболист на краснодарци бе в основата на два гола за своя отбор, като записа една асистенция за второто попадение, а третият гол дойде след негово центриране. Попето бе заменен в 75-ата минута.
 
Мелгарехо вкара в 3-ата минута, а Игнатиев удвои в 54-ата. За 3:0 точен бе Мелгарехо с втория си гол в мача, който падна в 71-ата минута. Крайното 4:0 оформи Каборе в 90-ата минута.

Това е първата победа за Кубан в историята на тима, в групите на Лига Европа. Тимът изпревари Санкт Гален и е трети с 5 точки в Група "А". Oтборът има минимални шансове да продължи напред, но това ще стане при две загуби на Суонзи и при успех на краснодарци и в следващия мач. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА