Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 14:32 2 544 3

Бивш хокеист на Питсбърг почина на леда, след като кънка му поряза врата и гърлото

  • хокей-
  • лед-
  • трагедия-
  • кънка-
  • нотингам

Трагедията стана по време на мач в Англия

Бивш хокеист на Питсбърг почина на леда, след като кънка му поряза врата и гърлото - 1
Кадър: Нотингам Пантърс тв

Професионален играч на хокей на лед загина при "необичаен инцидент", след като беше порязан с кънка по врата по време на игра, при което е засегнато гърлото му и голяма вена, съобщи агенция Ройтерс.

Американският нападател по хокей на лед Адам Джонсън почина след инцидент по време на мача на Нотингам Пантърс с Шефилд Стийлърс в събота, съобщи клубът от Елитната лига по хокей на лед на Великобритания, допълва БТА.

Джонсън играе за Нотингам Пантърс вече втори сезон. Веднага след случката на леда Джонсън получи спешна помощ от медиците на място, но това не го спаси. Полицията беше повикана в Utilita Arena в Шефилд около 20:25 часа в събота след съобщение за сериозно ранен играч по време на мач на хокей на лед.

Всичките 8 000 души, заели местата си на трибуните, бяха помолени да напуснат залата, докато прокурор, медицинските служители и полицаите останаха на място.

В изявление клубът от Нотингам казва: "Адам, нашият номер 47, беше не само изключителен играч на хокей на лед, но и страхотен съотборник и невероятен човек с целия си живот пред себе си. Много ще липсва на клуба и никога няма да го забравим".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор
    Божичко Мили
  • 2 Минго

    3 2 Отговор
    Трудова злополука!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.