Last news in Fakti

30 Ноември, 2013 21:01 972 1

Малдини става шеф в Милан

  • малдини-
  • милан-
  • галиани-
  • берлускони

Легендарният защитник се завръща в клуба на ръководен пост

Малдини става шеф в Милан - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Легендата на Милан Паоло Малдини най-вероятно ще замени на поста технически директор в клуба Адриано Галиани, който заяви, че ще подаде оставка.
 
Късно снощи шефовете на "росонерите" са обсъждали близо 4-часа ситуацията в клуба. Галиани все още е на поста си и вероятно ще остане до Нова година. Силвио Берлускони е бесен на приятеля си, който близо 28 години бе верен на Милан, че е обявил решението си да напусне заради дъщеря му Барбара в медиите.
 
Паоло Малдини не получи пост в ръководството на "росонерите" след края на кариерата си, въпреки че има над 600 мача за Милан и е един от най-обичаните играчи от тифозите на клуба.
 
Кризата, която настъпи през този сезон в Милан (само 3 победи от 13 мач в Серия А и 13-то място) е свързвана именно с Адриано Галиани. Барбара Берлускони, която е в ръководството на клуба от Милано твърдо е решила да смени поколенията в ръководството и първото предложение за ново лице е било направено на Паоло Малдини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Шшшш братчед да вземеш малко да се подстрижеш!