Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 17:20 2 834 3

Роналдо обърка с въпрос Олександър Усик (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт

Португалецът задава познатия общ въпрос: „Как се чувстваш?“. Отговорът на украинеца е доста объркващ, тъй като в превод звучи „Аз се чувствам, аз много се чувствам“

Роналдо обърка с въпрос Олександър Усик (ВИДЕО) - 1

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се възползва от слабото познание на английски език на световния шампион по бокс за професионалисти в свръхтежката категория Олександър Усик.

Това стана ясно от разпространено в социалните мрежи видео, в което двамата разговарят при срещата си на боксовия мач между Тайсън Фюри и Франсис Нгану в Рияд през уикенда.

Португалецът задава познатия общ въпрос: „Как се чувстваш?“. Отговорът на украинеца е доста объркващ, тъй като в превод звучи „Аз се чувствам, аз много се чувствам“. Роналдо въпросително допълва: „Аз се чувствам?“, а Усик потвърждава „Аз много се чувствам“.

След това двамата започват да се смеят. Кристиано Роналдо пита боксьора, кога ще е следващата му среща и когато научава отговора, следва прегръдка с Усик.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обичам да се чувствам

    1 1 Отговор
    И какво е объркващо ?
  • 2 Aлфа Bълкът

    3 4 Отговор
    Всъщност това си е запазена марка на Усик.
    Много смешен ми беше Фюри, като Усик се изправи срещу него. Определено го беше страх и се чудеше как да скрие страха си, като се прави на 🤡.

  • 3 аааа

    2 0 Отговор
    Единственото объркано тук е авторът на статията, ама нищо. Ще се научи момчето, младо е още, но е добре да се придържа към сфери, от които има някаква обща култура.