Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 08:30 1 246 4

Димитър Кузманов: Познавам Илкел, почти няма с какво да ме изненада - имах физически проблеми

  • димитър кузманов-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • sofia open

Кузманов допълни, че подготовката му за турнира е протичала по план, а прегледите не са показали, че проблемът е сериозен

Димитър Кузманов: Познавам Илкел, почти няма с какво да ме изненада - имах физически проблеми - 1

Димитър Кузманов заяви, че здравословен проблем му е попречил да покаже истинските си възможности при загубата с 0:6, 3:6 от турчина Джем Илкел в първия кръг на турнира по тенис Sofia Open. Втората ракета на страната и национал за „Купа Дейвис“ разкри, че е усетил болки в левия крак още по време на загрявката преди срещата на централния корт в "Арена София".

"Познавам Илкел много добре, ние сме добри приятели и често тренираме заедно. Почти няма с какво да ме изненада. Съжалявам и много ме боли, че не успях да играя на 100 процента, тъй като имах здравословен проблем в левия крак", обясни той.

Кузманов допълни, че подготовката му за турнира е протичала по план, а прегледите не са показали, че проблемът е сериозен.

"Преди 16-17 дни получих травма в крака в Италия и трябваше да се откажа. Изчакахме до последно, тъй като не исках да заемам място на някой друг. Sofia Open е важен турнир, но е и най-важният. Направих изследвания, но всички те, включително и ядрено-магнитния резонанс, бяха добри. Подготвях се цяла седмица, нямах никакви проблеми. На самата загрявка във фитнеса усетих болка и това ми повлия психически. Влязох в мача с тази мисъл и загубих първия сет. Положителното ми качество е, че съм силен физически, но контузията не ми позволяваше да покажа моите възможности", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 немо

    4 0 Отговор
    Време му е да се откаже и да си намери друг начин за препитание. От него тенисист няма да стане, видя се вече
  • 2 Хмммм

    2 0 Отговор
    Ще видим до колко го познаваш
  • 3 Ха-ха

    1 0 Отговор
    Пак им помогнаха да изкарат някой лев но по този начин до тук.
  • 4 Фен

    0 0 Отговор
    Нямало как го изненада, а го направи първия сет момиче!