Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 15:01 2 789 0

От Левски с ключов ход

  • спорт

Симеон Николов и Александър Къндев ще продължат кариерата си в САЩ

От Левски с ключов ход - 1
Снимка: БГНЕС

От волейболния Левски съобщиха, че двама от най-големите таланти на мъжкия отбор - Симеон Николов и Александър Къндев, ще продължат кариерата си в САЩ.

"Симеон Николов и Александър Къндев от Левски София ще продължат волейболния си път ръка за ръка с образованието на най-високо ниво. Двамата състезатели ще заминат за Лонг Бийч през следващия сезон.

Именно в калифорнийския университет Алекс Николов направи фурор, преди да бъде привлечен в италианския Лубе Чивитанова. В момента в Лонг Бийч е и друг юноша на "сините" - Лазар Бучков", написаха от гранда Левски с президент Владимир Николов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА