Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 14:47 1 071 0

Програма съветва бразилски талант да дойде в Лудогорец

  • лудогорец-
  • играч-
  • програма-
  • бразилия-
  • съвет

Компания за софтуерни анализи SciSports става все по-полярна

Програма съветва бразилски талант да дойде в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Популярната световна компания за софтуерни анализи SciSports, която е базирана в Утрехт (Нидерландия), изчисли, че Лудогорец е най-доброто място за продължаване на кариерата на таланта на Васко да Гама Марлон Гомес. Според проучването разградчани са с индекс 85. На второ място е Спартак (Москва) с 83, а нидерландските грандове Фейенорд и ПСВ Айндховен са с по 82.

Марлон има договор с Васко до 2026 година, а наскоро трансферният експерт Фабрицио Романо обяви, че от него се интересува Дженоа, предава „Мач Телеграф%.

Инструментът за кариерни съвети SciSports изчислява въз основа на данни до каква степен играч и клуб са подходящи един за друг. Тази оценка се основава, наред с други неща, на очаквана трансферна стойност, стил на игра, ниво и прогнозиран потенциал на състезателя. Различни фактори като възможност за развитие, шансове за игрово време, стил на игра и формиране на клуба също влияят върху резултата. Именно на базата на всички тези данни компанията изчислява, че Лудогорец е най-доброто място за Марлон за старт на международната му кариера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА