Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 16:03 796 1

Норвегия губи Ерлинг Холанд за мача с Шотландия

  • норвегия-
  • холанд-
  • травма-
  • швеция

В Манчестър Сити също са притеснени за състоянието на нападателя преди дербито с Ливърпул

Норвегия губи Ерлинг Холанд за мача с Шотландия - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на националния отбор на Норвегия Ерлинг Холанд ще пропусне последната европейска квалификация на тима си срещу Шотландия, след като получи контузия в приятелския мач срещу тима на Фарьорските острови, заяви лекарят на тима в събота, цитиран от "Ройтерс". Нападателят на Манчестър Сити получи удар и няма да е на линия за двубоя в Глазгоу в неделя, предава БТА.

"Контузията не е сериозна, но той изпитва болка и има ограничени движения, като за съжаление мачът с Шотландия идва твърде скоро", каза лекарят Ола Санд.

Норвегия е на трето място в групата и няма шанс да се нареди сред първите двама, където са Испания и Шотландия, които си осигуриха местата на Евро 2024.

Холанд е голмайстор на норвежците в квалификациите с 6 попадения, а селекционетър Стале Солбакен заяви, че няма да му търси заместник. "Това е отлична възможност за останалите нападатели", каза той.

В Манчестър Сити също са притеснени за състоянието на Ерлинг Холанд преди дербито с Ливърпул следващата събота след паузата за мачовете на националните отбори. Норвежецът е голмайстор на Висшата лига през сезона до момента с 13 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сиско

    1 0 Отговор
    Какво на интересува нас.