Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 09:32 1 120 4

Левски сменя Кордоба с друг панамец?

  • левски-
  • кордоба-
  • панама-
  • защитник

Така на "Герена" може да дойде Едгардо Фарина

Левски сменя Кордоба с друг панамец? - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Левски може да получи помощ от Панама, ако се стигне до раздяла с Хосе Кордоба. Играчът е спряган за трансфер в чужбина през зимата. Твърди се, че интерес към него има от Бешикташ, както и от Франция. Индепендиенте, откъдето той дойде у нас, е готов веднага да компенсира родния тим с друг бранител. Това ще бъде като награда, защото и панамците ще се облажат с немалка сума, ако Хосе бъде спазарен за добра цена. Твърди се, че Левски може да му вземе между 2 и 3 милиона евро, пише "Мач Телеграф".

Така на "Герена" може да дойде друг панамец - Едгардо Фарина. Той също е на 22 години и впечатлява със своя ръст - 194 см. В момента той е даден под наем на Мунисипал от Гватемала, но се твърди, че няма да има проблем да бъде отзован и пратен в Левски, ако "сините" се убедят, че могат да развият качествата му, както се случи с Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 4 Отговор
    С някой кениец няма ли да го смени?
  • 2 българин 777

    5 1 Отговор
    целия отбор трябва да смени държавата
  • 3 Лост

    3 1 Отговор
    Защо? Цената няма ли да му се вдигне още? Миналата година, защо не го продадоха? Панамският клуб тогава нямаше ли да се облаже повече?
  • 4 Ицо

    4 1 Отговор
    Да не забравяме,че не Левски доведе Кордоба в БГ, а Етър.