Last news in Fakti

1 Декември, 2023 16:53 1 377 6

Надал се завръща! Разберете кога

  • спорт

Надал обяви в социалните мрежи официалното си завръщане

Надал се завръща! Разберете кога  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След една година извън корта Рафаел Надал обяви официално, че ще се завърне съвсем скоро в игра. Това ще се случи в Брисбън през първата седмица на януари месец. Така ще има поне малка подготовка и ще загрее подобаващо за Австралия Оупън, който е само две седмици по-късно.

14-кратният шампион на “Ролан Гарос” написа в социалните мрежи следното на своите привърженици: “Дойде моментът да се завърна, ще се видим в Брисбън!”.

Автор: Йоан Паташев


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    3 1 Отговор
    Нали му позволяват от федерацията официално да се зоба докато се лекува, защо да не се върне?
  • 2 НОВА КРЪВ НОВ ЧЕРЕН ДРОБ

    3 1 Отговор
    КОГАТО ДОПИНГ ЧЕНГЕТАТА ОТИВАТ В ИСПАНИЯ ПЪРВО СЕ ОБАЖДАТ НА КРАЛЯ.ПРОВЕРКИТЕ НА НАДАЛ ЗА ЦЯЛАТА МУ КАРИЕРА СА ПЕТ БРОЯ.....?;?;!! ЦЕЛИ ПЕТ....
  • 3 мижав интерес

    1 0 Отговор
    надалепедал
  • 4 Хорхе

    1 0 Отговор
    Така е всяка година. Зоби 2 месеца, чисти 6 месеца и играе 4 месеца в календарната година. Е, какъв спортист е? Като колоездачите с кръвните плазми!? Ако беше руснак отдавна щеше да е коментатор в Евро Спорт без състезателни права!
  • 5 хаберих

    0 0 Отговор
    Бризбън (Брисбън) или Бризбейн (на английски: Brisbane, произнася се Бризбън, ˈbɹɪzbən) е град в Австралия, столицата на щата Куинсленд.
  • 6 Лего

    0 0 Отговор
    Надали Надалчо ще се завърне на Австралия опен.хайм/в/ер.