Last news in Fakti

24 Декември, 2023 12:30 6 757 2

Култов вратар продължава да пише история по футболните ни терени и на 50 години

  • футбол-
  • неделчо добрев-
  • септември тервел

Неделчо Добрев е доказвал класата си през годините с пример за огромна любов към спорта и вдъхновение за по-младите

Култов вратар продължава да пише история по футболните ни терени и на 50 години - 1

Един от най-талантливите вратари през 90-те години Неделчо Добрев навършва днес 50 години. Към настоящия момент е играч на Септември (Тервел) и продължава да мечтае, че отново ще играе в професионалния футбол за тима от Тервел.

Неделчо Добрев е доказвал класата си през годините с пример за огромна любов към спорта и вдъхновение за по-младите. Юноша е на Черно море и дебютира за "моряците" на 17 години през далечната 1990 г.

За Черно море има 124 мача в професионалния футбол. Има няколко срещи за юношеския национален отбор. Играл е още за Лудогорец, Добруджа, Черноморец (Балчик) и Суворово. Продължава и досега да помага на по-младите съотборници с опита си и съветите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви кУрти от Село ПиПеРкОвО

    10 0 Отговор
    Глупости,неделчо си беше рибка,доста слаб вратар...
  • 2 Нашийник

    14 0 Отговор
    А един друг култов вратар, който стана известен с фанелката си с надпис „Мразя ЦСКА“ почна да пише история по Врачанско с крадени от Баце и разделени с още 3-ма авери пари. 80 милки суха пара. „Мизоти“ е фирмата, сещайте се кой е. Пътният „бизнесмен“ от „Левски“.