Last news in Fakti

22 Декември, 2013 15:47 972 0

Ботев Пловдив не пуска вратаря си в ПСВ

  • ботев пловдив-
  • стаховяк-
  • псв-
  • вратар-
  • трансфер

Адам Стаховяк остава в редиците на Ботев

Ботев Пловдив не пуска вратаря си в ПСВ - 1
Снимка: botevplovdiv.bg
Ръководството на Ботев Пловдив отказа да продаде Адам Стаховяк в чужбина. Както е известно, мераци към Стаховяк имаше ПСВ Айндховен, но холандците бяха отрязани от Цецо Василев. Шефът на Ботев е обявил, че няма да разпродава нито един от водещите си играчи и е дал обещание на Станимир Стоилов да надгражда състава.

Сега основната грижа на Мъри Стоилов е да намери качествени попълнения в защита и предни позиции. Още не е ясно и бъдещето на Бобан Грънчаров, който бе изваден от първия отбор на пловдивчани, но най-вероятно ще бъде амнистиран.

В същото време се появиха информации, че Стоилов си е харесал трима футболисти на Льо Авър. Мъри бе на пазар за играчи във Франция и нищо чудно няколко играчи да започнат подготовка с пловдивчани в началото на януари. Помощник-треньорът на Ботев Цанко Цветанов пък бе в четвъртък в Румъния, за да гледа там бъдещи играчи за "канарчетата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА