Last news in Fakti

9 Януари, 2024 21:00 2 123 3

Бившата аржентинска футболна звезда съвсем го закъса: Чува гласове, крещи и се намушка с ножица

  • езекиел лавеци-
  • футбол-
  • аржентина

След като преди дни се озова в болница в Уругвай с прорезна рана в корема и счупена ключица, сега 38-годишният нападател влезе в психиатрична клиника заради свръхдоза наркотици

Бившата аржентинска футболна звезда съвсем го закъса: Чува гласове, крещи и се намушка с ножица - 1

Бившата аржентинска футболна звезда Езекиел Лавеци претърпя пореден инцидент.

След като преди дни се озова в болница в Уругвай с прорезна рана в корема и счупена ключица, сега 38-годишният нападател влезе в психиатрична клиника заради свръхдоза наркотици.

Семейството му упорито отричаше проблемите му, но в местните медии се появяват все повече доказателства за това.

Аржентинската журналистка Естефи Берарди разпространи шокиращи подробности около първия инцидент, пратил Лавеци в болница.

"Започнал е да чува гласове и да мисли, че го преследват. Изплашил се и взел ножица, като започнал да се самонаранява. Брат му скочил да го защити, но двамата се сбили, а всичко завършило със счупена ключица за футболиста", разказва журналистката.

Тя допълва, че това не е единствената проява на лудост за Лавеци. Преди полета от Уругвай до Аржентина с медицински самолет Лавеци започнал да крещи и да пее в прослава на Бог.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    3 0 Отговор
    Много хубаво не е на хубаво...

    Коментиран от #2

  • 2 Палавите Прайдърасти

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "...":

    Води често до изпържване на мозъка от разни субстанции..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.