Last news in Fakti

18 Януари, 2024 12:30 1 925 1

Треньорът на Везенков в Сакраменто потъна в скръб

  • сакраменто-
  • майк браун-
  • деян милойевич-
  • нба-
  • спорт

Първо искам да изпратя съболезнованията си на Деки, семейството му, приятелите му, Уориърс...

Треньорът на Сакраменто - Майк Браун, говори за смъртта на Деян Милойевич и въздействието, което тя оказа върху него.

"Първо искам да изпратя съболезнованията си на Деки, семейството му, приятелите му, Уориърс... Страхотен, велик човек! Той имаше страхотен баскетболен ум. Знаех за ситуацията. Близки сме със Стив Кер. Кореспондирахме си, така че знаех, още когато го приеха в реанимацията", заяви Браун.

"Той означаваше много, всички сме като семейство. Семействата имат възходи и падения, това не съществуваше при него, той винаги беше нагоре, това е уникално умение в този бизнес. Особено когато имаш такова уважение от всички - винаги беше там по средата, нито много високо, нито твърде ниско.

Уникално е, когато те уважават всички, не само играчите, но и треньорите, членовете на щаба, всички. Всички го обичаха и той обичаше всички.

Прекрасен човек, добронамерен гигант, когато играеше, той го правеше с много страст. В същото време той е прекрасен, душа, интелигентен, винаги можеш да поговориш с него. Когато го видиш, просто искаш да го прегърнеш. За мен това е първото нещо, което идва имам предвид, когато мисля за Деки. Беше специален.

Журналистите попитаха Майк как след трагедията Уориърс могат да продължат сезона. "Честно да ви кажа, не знам. Трудно е, трябва да продължите напред в живота, не можете да спрете.

Но понякога се губим в собствените си светове. Ето, например, имахме две тежки поражения, после започват истории все едно е краят на света. Истината е, че това е просто игра, нещо, което се надявам да усмихне лицата на хората, да им даде малко бягство от ежедневието.

Когато чуете нещо подобно, тогава получаваш нова перспектива. Ще намерим решение за играта, за мачовете, но когато се случи нещо такова...отнема време", завърши треньорът на Везенков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    1 0 Отговор
    А Везенков е в пета глуха, като резерва! Никой даже не го оценява!