Last news in Fakti

19 Януари, 2024 10:15 1 791 2

Ето кога Димитров ще играе в 1/16-финалите в Мелбърн

  • спорт

Българинът е фаворит срещу Боржеш

Ето кога Димитров ще играе в 1/16-финалите в Мелбърн - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мачът на Григор Димитров срещу португалеца Нуно Боржеш от третия кръг на Аустрелиън Опън 2024 ще започне утре не преди 6:30 часа сутринта българско време.

Битката за класиране на 1/8-финал при мъжете е четвърта в програмата на "Kia Arena". Преди това на същия корт ще излязат Ана Калинская и Слоун Стивънс, Анна Блинкова и Жасмин Паолини, ще има и 3-ти мач, той не е определен засега.

Програмата започва в 02:00 часа. Двубоят на Димитров най-вероятно ще стартира не преди 8:00 часа. Боржеш е 69-и в класацията на АТП.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    5 0 Отговор
    Успех Гришо
  • 2 Ивелина

    1 0 Отговор
    Тервеле, в една статия от пет изречения, две противоположни информации за началото на срещата на Григор! Ти спортен журналист ли си или спОрен?! Айде научете се да списвате като хората!