Last news in Fakti

31 Декември, 2013 21:00 1 023 0

Ботев (Пд) близо до подпис с Манолев

  • манолев-
  • ботев-
  • псв

Станислав Манолев е обвързан с ПСВ до края на сезона

Ботев (Пд) близо до подпис с Манолев - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ботев е на път да осъществи най-големия зимен трансфер в "А" група. "Жълто-черните" са пред подпис със звездата на българския национален отбор Станислав Манолев.

Според сайта "Пловдивски новини", наставникът Станимир Стоилов почти е успял да убеди футболиста да се завърне в България.

Мъри е имал визита в Холандия и е говорил с фланговия играч. Очаква се окончателният му отговор в първите дни на 2014 г.

Но вероятността той да е "да" е доста голяма. В момента Манолев е закотвен във втория отбор на своя ПСВ Айндховен. 

А наставникът на "филипсите" Филип Коку категорично обяви в прав текст, че няма да го ползва в първия отбор и го обрича на заточение при младоците.

Националът на драго сърце би напуснал Айндховен, но до този момент интерес към него от чужбина няма.

Именно затова завръщането му в родината е силно очаквано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА