Last news in Fakti

3 Януари, 2014 17:30 908 0

Галчев разтрогна с Ботев, готов е за ЦСКА

  • галчев-
  • ботев пловдив-
  • цска-
  • трансфер

Халфът ще се завърне на Българска армия

Галчев разтрогна с Ботев, готов е за ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Борис Галчев вече не е футболист на Ботев (Пловдив), съобщиха официално от клуба на официалната си интернет страница. Договорът на играча с клуба бе разтрогнат по взаимно съгласие на 3 януари 2014 г.
 
Галчев бе привлечен в отбора точно преди една година, като с "жълто-черния" екип записа 37 официални срещи, в които отбеляза 2 гола. С представянето си опорният халф зае третото място в анкетата сред привържениците на Ботев за най-добър футболист на тима за сезон 2012/2013, в която се нареди след Иван Цветков и Тодор Неделев.
 
Галчев бързо се очаква да си намери нов отбор и това най-вероятно ще е ЦСКА. Както е известно той е желан от треньора на "армейците" Стойчо Младенов и според информация на "Гонг" още днес ще подпише договор с клуба. Полузащитникът игра за ЦСКА между 2010 и 2012 г., след което бе трансфериран в Динамо (Букурещ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА