Last news in Fakti

27 Януари, 2024 17:05 1 533 0

В Германия вече имат план за Клоп

  • клоп-
  • юрген клоп-
  • германия-
  • наставник-
  • национален тим

В родината му се надяват именитият наставник да поеме националния отбор

В Германия вече имат план за Клоп - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп шокира футболния свят, след като обяви, че напуска Ливърпул след края на сезона. Германският специалист заяви, че няма какво да промени решението му, предава gong.bg.

Очаква се специалистът да си вземе година почивка. В Германия пък се надяват именитият наставник да поеме националния отбор за Световното първенство през 2026 година, написа главният редактор на "Билд" Кристиан Фалк.

Към момента начело на Бундестима е Юлиан Нагелсман. Той има договор с местната федерация до края на Европейското първенство това лято. Без значение какво постигне младият наставник начело на тима, от централата ще се опитат да си осигурят Клоп начело на Бундестима.

Планът е настоящият мениджър на Ливърпул да води Германия на Световното първенство през 2026 година. Дори Клоп да настоява за година извън футбола, от от германската централа са готови да се срещнат с него и да обсъдят компромисен вариант, който да бъде приемлив и за двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА