Last news in Fakti

27 Януари, 2024 20:38 1 580 0

Зрител стана четвърти съдия на мач от Бундеслигата

  • рефер-
  • фен-
  • мач-
  • бундеслига

Това се случи след контузия на асистент-рефера

Зрител стана четвърти съдия на мач от Бундеслигата - 1
Кадър: welt.de

Зрител на мач от Бундеслигата пое ролята на четвърти съдия, след като асистент реферът беше контузен. Двубоят между Волфсбург и Кьолн беше прекратен в 14-ата минута, когато футболистът на Кьолн Макс Финкграфе нанесе мощен удар право в лицето на страничния съдия Торбен Зивер, който беше съвсем наблизо, предава БТА.

Реферът изглеждаше замаян и му помогнаха да напусне терена. Той беше заменен на страничната линия от четвъртия съдия Николас Уинтър.

След призив към всички зрители от публиката дали има квалифицирани рефери, 32-годишният Тобиас Крул пое спешно ролята на четвърти съдия. Крул е вратар на местния шестодивизионен клуб Гифхорн. Той се преоблече в черен анцуг, за да се присъедини към съдийския екип.

Миналата седмица фен в Англия пое поста на четвърти съдия в продълженията на мач от ФА Къп между Уулвърхямптън и Брентфорд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА