Last news in Fakti

5 Януари, 2014 12:30 1 237 2

Левски се разделя с Гари и Вутов, връща си Гарата

  • гари родригес-
  • вутов-
  • левски-
  • дембеле-
  • тодор батков

Младият халф Антонио Вутов е силно желан от италианци от Серия

Левски се разделя с Гари и Вутов, връща си Гарата - 1
Снимка: БТА

Халфът на Левски Антонио Вутов ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец на чуждестранен клуб.

Фаворит за подписа му е италианския Удинезе, като се очаква "сините" да получат за 17-годишния талант около 1 милион евро.

Батков обяви, че е имал разговор с Вутов и мениджъра му, като футболистът е изразил желание да напусне Левски.

Собственикът добави, че трансферът е пред финализиране, като става дума за много сериозен европейски клуб.

В същото време босът на "сините" обяви, че желае любимецът на феновете Гара Дембеле да се завърне на "Герена".

"Готов съм да върнем Гарата. Винаги съм го харесвал, въпреки някои особености на характера му. Ще поръчам на Йовов да се свърже с него и да видим какво е възможно да направим.

Надявам се да не е свършил с футбола, иначе всички знаят за какво става дума. Аз съм готов да го приема, въпреки неговите особености.

Всички знаете, проблемите му бяха извън тренировъчния процес. Там беше безупречен. Другите истории ги знаете, но само половината. На мен са ми звънели по нощите от дискотеки и районни управления заради него.

Голямата звезда на клуба Гари Родригес най-вероятно също ще се раздели с 26-кратните шампиони на България.

"Сините" бяха готови да продадат холандския стерлец за 600 000 евро на шампиона Лудогорец , но след намесата на феновете сделката бе стопирана.

Собственикът на Левски заяви, че сериозен интерес към Родригес има от чуждестранни клубове и е малко вероятно футболистът да остане в отбора и през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 борислав димов

    0 0 Отговор
    не може да вземаш изгонени треньори и футболисти ,няма полажителен режултат.
  • 2 борислав димов

    0 0 Отговор
    Батков се е побъркал.не знам защо дава още пари.Да наливаш в бездънна яма и да храниш 50 човека некъдърници.Полудял мазохист.Това не е любов към спорта а пълна дебилност.Няма ли деца,близки.приятели да го спасят.Човека явно е добър и не трябва да свърши в лудница или под Аспаруховия мост,