Last news in Fakti

30 Януари, 2024 07:59 1 015 2

Късметът целуна тима на Везенков

  • спорт

По-добър момент за гостуване в Мемфис май няма

Късметът целуна тима на Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс победи като гост Мемфис Гризлис в мач от НБА. 103:94 (18:33, 29:17, 28:21, 28:23). Домакините бяха в мача без звездата си Джа Морент и още куп ключови играчи Адамс, Бейн, Кенард, Кларк, Смарт и прочие.

Така Сакраменто натисна през второто полувреме и победи Мемфис, който беше с къса ротация.
Най-резултатен за успеха на гостите беше Де'Аарън Фокс с 26 точки, като той направи и 5 борби и 4 асистенции. Домантас Сабонис се отличи с "дабъл-дабъл" 20 точки и 26 борби. Кевин Хъртър завърши със 17 точки.

За Мемфис Джарън Джаксън вкара 22 т.

Българинът Александър Везенков не игра заради контузия. В тима на Кингс няма нито един друг играч с травма. Отборът с треньор Майк Браун е с баланс 27-18 и е 5-ти на Запад в НБА. Мемфис е 13-и в тази конференция. Това се дължи най-вече на контузии и наказание на Морент.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    2 0 Отговор
    5тият победил 13сетият и късмет било,ПФУ...
  • 2 Перо

    5 0 Отговор
    Защо БГ мисирките крият, че Везенков е закупен от Сакраменто за резерва и е пускан да играе от време на време, само за няколко минути! При такава позиция е безсмислено да се правят коментари и оценки за него! Освен това Сакраменто не заема върхови позиции в класирането за да бъде обект на такова внимание! Никога НБА не е коментирана, преди пристигането на резервата Везенков!