Last news in Fakti

6 Януари, 2014 09:49 968 0

Дембеле: Левски? Не, благодаря!

  • гара дембеле-
  • левски-
  • фрайбург

Нападателят е на път да бъде освободен от настоящия си тим Фрайбург

Дембеле: Левски? Не, благодаря! - 1
Снимка: Wikipedia

Бившият играч на Левски Гара Дембеле категорично отряза амбициите на „сините“ да го върнат на стадион „Георги Аспарухов“. Нападателят е на път да бъде освободен от настоящия си тим Фрайбург, тъй като не успя да се наложи след трансфера си в Германия.

„Никой от Левски не ме е търсил и не е говорил с мен. Да се върна в България? Не, благодаря, нямам никакво намерение. Имам други планове", заяви Дембеле пред вестник „Меридиан мач“.

На „Герена" търсят нов нападател, тъй като Цветан Генков и Димитър Макриев разочароваха с изявите си през есента. По всичко личи обаче, че това няма да е Гара Дембеле, който набързо се превърна в любимец   на „сините“ фенове.

Левски е на трета позиция във временното класиране в родната „А“ група с актив от 43 точки. По Коледа пък „сините“ отстраниха вечния враг ЦСКА в турнира за Купата на България след изпълнение на дузпи. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА