Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 07:30 922 4

Сакраменто мачка без контузения Везенков

  • сакраменто кингс-
  • александър везенков-
  • баскетбол-
  • спорт-
  • нба

"Кралете" записаха успех със 123:115 (32:25 39:27 20:29 32:34)

Сакраменто мачка без контузения Везенков - 1

Сакраменто Кингс постигна победа със 123:115 (32:25 39:27 20:29 32:34) срещу Чикаго Булс в среща от редовния сезон на НБА. Александър Везенков пропусна мача на "кралете" заради контузията в глезена.

Съотборниците му натрупаха добър аванс в първите две части и въпреки че отстъпиха в следващите две, спечелиха двубоя.

Това бе втори пореден успех за Сакраменто, който заема 5-ото място в Западната конференция с 29 победи и 19 загуби. "Биковете" са девети на Изток с баланс от 23-27. Ден преди мача се появиха и спекулацации, че най-добрият спортист на България може бъде продаден преди 9-и февруари (петък), когато затваря баскетболният трансферен прозорец в Америка.

За победителите от Сакраменто най-резултатен бе неотразимият Ди'Аарън Фокс, който блесна с 41 точки. Домантас Сабонис за пореден път реализира своя “трипъл-дабъл” с 13 точки, 14 борби и 10 асистенции. При “биковете” гардът Коби Уайт отбеляза 26 точки, а черногорецът Никола Вучевич записа “дабъл-дабъл”, правейки 24 точки и 12 борби.

В следващия си мач на 6-и февруари от 2:00 българско време “кралете” излизат срещу третия в Източната конференция - Кливлънд Кавалиърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту🐵🐵🐵

    6 2 Отговор
    Те затова мачкат,щото тоя неможач се е контузил. 🤣👍
  • 2 Перо

    6 1 Отговор
    С контузия или без, резултата на мача не зависи от резервни играчи като Везенков, който не е играл една пълна игра в Сакраменто, от както е в САЩ! Той е закупен за резервен играч и за това на 5 мача, играе един за няколко минути! До кога БГ мисирките ще търсят под вола теле за невъзможни хвалби!
  • 3 Точно така

    1 1 Отговор
    Журналята го фаворизираха за първото място в БГ, а там се чудят как да го продадат най- бързо. Мисирки сър!
  • 4 метаморфози

    1 0 Отговор
    Сакраменто - мачка без контузения Везенков и мишка с него.