Last news in Fakti

9 Януари, 2014 13:30 802 0

Плачи влиза в болница, ще го оперират

  • плачи-
  • болница-
  • ще го оперират-
  • българия

От години специалистът има сериозни проблеми с единия си крак

Плачи влиза в болница, ще го оперират - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на волейболните национали Камило Плачи постъпи в болница, което италианецът дълго отлагаше.

От години специалистът има сериозни проблеми с единия си крак, който е опериран многократно. При претоварване Плачи получава възпаление, съпроводено с висока температура, отбелязва в. "24 часа".

Наставникът на националите се прибра късно вчера в Италия и още в следващите дни ще постъпи в специализирана клиника. След около две седмици той ще пътува за Франция, за да се срещне с тийм мениджъра на отбора Владимир Николов.

Николов играе за Лион, който за момента се намира на последното място в класирането. Плачи и Николов ще обсъждат въпроси, свързани с треньорския щаб и програмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА