Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 17:23 2 036 5

Антъни Джошуа готов да смени Фюри срещу Усик

  • антъни джошуа-
  • футбол-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • александър усик-
  • спорт-
  • бокс

Миналата седмица безспорният сблъсък за световната титла в тежка категория беше отложен от 17 февруари за 18 май заради рана, получена по време на спаринг

Антъни Джошуа готов да смени Фюри срещу Усик - 1

Ушите на Антъни Джошуа трябва да са горели, когато беше обявена новата дата за двубоя Тайсън Фюри срещу Александър Усик. Миналата седмица безспорният сблъсък за световната титла в тежка категория беше отложен от 17 февруари за 18 май заради рана, получена по време на спаринг. В рамките на 24 часа след излизането на новината за отлагането на двубоя беше потвърдена нова дата.

Негово превъзходителство Турки Алалших (председател на General Entertainment Authority на Саудитска Арабия, който организира двубоя) обяви това в съвместно предаване на живо с Фюри и Усик. По време на стрийма той също разкри какво ще се случи, ако някой от двамата не се бие на пренаредената дата.

Първо, Алалших каза, че и двамата боксьори са обещали да платят $10 милиона, ако се оттеглят. Той добави, че ако Фюри се оттегли, Усик ще се изправи срещу опонент по свой избор на 18 май. И ако Усик се оттегли, той иска да направи Фюри срещу Джошуа на 18 май.

Първо Джошуа трябва да се изправи срещу Франсис Нгану на 8 март, като мнозина вярват, че това вероятно ще бъде твърде бърз обрат за него, за да се бие след това с Фюри или Усик. Въпреки това неговият промоутър Еди Хърн каза пред talkSPORT Fight Night: „Ние ще бъдем готови. Удивителното нещо с Антъни е, че той ще се боксира четири пъти за 11 месеца, което беше брилянтно за него”.

„Това е толкова освежаващо за кариерата му след толкова много периоди на бездействие през COVID и справяне с големи битки на стадиона и задължителни задължения и хора, които се забъркват. Той ще има нужда от почивка в даден момент, но ако се справи добре с Нгану и се появи тази възможност, мисля, че ще е готов да се бие с Фюри или Усик.“


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак бих гледал

    4 5 Отговор
    как Усик го пляска, искам и нокаут
  • 2 тоя

    3 3 Отговор
    пак ли иска да яде бой..
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    5 2 Отговор
    И как някъв манекен , който няколко пъти яде бой , даже от един дюнерджия като Руис, може да замени в каквото и да е , действащия линеен шампион , който няма загуба?
  • 4 Само отбелязвам

    0 3 Отговор
    Изключиъелно красив мъж...
  • 5 Трак🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

    1 3 Отговор
    Усик ще ти откъсне главата НЕ-ГРО !!!