Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 11:00 1 309 0

Джейк Пол предложи на Фюри 20 млн. за два боя в бокса и ММА

  • джейк пол-
  • томи фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • мма

Фюри донесе първото и единствено поражение на Пол в неговата професионална боксова кариера от девет битки (8-1), когато се изправиха в Саудитска Арабия миналата година

Джейк Пол предложи на Фюри 20 млн. за два боя в бокса и ММА - 1

Джейк Пол предложи на Томи Фюри 20 млн. долара за договор за два двубоя, която включва хитов сблъсък в ММА. Фюри донесе първото и единствено поражение на Пол в неговата професионална боксова кариера от девет битки (8-1), когато се изправиха в Саудитска Арабия миналата година.

Звездата от Ютуб удари Фюри тежко в осмия рунд, но след края на целия мач съдиите присъдиха победата на британеца. Двама от тримата съдии отсъдиха състезанието 76-73 в полза на Фюри, докато трети го даде на Пол с разлика от 75-74.

Оттогава Пол води кампания за реванш, но твърди, че Фюри се е отказал от битката.

„Всички знаем, че всеки се опитва да оцени себе си, ако наистина не иска да се бие и се крие зад това. Аз съм на друга мисия да стана световен шампион. Всички врати за Томи водят към мен. Мога да правя каквото си искам. Мислиш, че има още пари? Готино, донеси ги на масата. О, не можеш? Не си донесъл нищо на масата, моля затвори вратата, по дяволите тогава“, каза Пол за ESPN.

Въпреки това, той все още не е загубил всякаква надежда и се стреми да примами Фюри на ринга и след това в клетката, за да си уредят сметката. Пол се присъедини към MMA промоцията Професионална бойна лига (PFL) миналата година с многогодишен договор.

Очаква се той да се състезава в новосъздадената "Супер бойна дивизия" на промоцията заедно със световната шампионка по бокс в седем категории Аманда Серано и бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану. Председателят на PFL Дон Дейвис очаква, че Пол ще дебютира в края на 2024 г.

Нейт Диас беше рекламиран като възможен съперник, след като Пол победи звездата на UFC на боксовия ринг миналата година. Но Фюри може да бъде първият човек, който ще се изправи с Ютубъра, превърнал се в боксьор в ММА, ако Пол постигне своето.

„Той е готов да се бие с него в бокса и ако Джейк победи, той е готов да влезе в клетката на PFL с Томи. Там има път, където са гарантирани 20 милиона долара“, каза бизнес партньорът на Пол Накиса Бидарайн.

Фюри никога не е проявявал интерес към смяна на бойните дисциплини и всички приказки, идващи от лагера на бившия състезател на Острова на любовта, предполагат, че той се стреми да продължи по пътя на влиятелния бокс. Пол трябва да има реванш на ринга с Фюри, тъй като според Проблемното дете е имало едностранна клауза за реванш, подписана в договора им в случай, че той загуби.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА