Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 13:38 3 481 4

Май просто няма достатъчно пари...

  • футбол

Футболът се променя

Май просто няма достатъчно пари... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Футболният свят драстично се промени и грандът Реал Мадрид май няма пари... достатъчно за трансфер при това свободен на Килиан Мбапе.

Първо, защото изискванията на Килиан са огромни и второ, защото подобен ход, ако Реал го осъществи ще контрастира с чистите по 10,5 милиона евро, които взимат Винисиус-жуниор и Джъд Белингам на "Бернабеу" на година.

Във Франция се твърди, че ПСЖ предлага на Килиан по над 80 милиона евро на сезон за нов двегодишен договор.

Реал Мадрид е най-титулуваният клуб в КЕШ/Шампионска лига с 14 трофея с генерации на Пушкаш и Ди Стефано, Зидан и Роналдо-Феномена, Кристиано Роналдо и Лука Модрич и прочие.

"Кралете" обаче не изглеждат чак толкова силни на трансферния пазар вече. Футболът се промени с навлизането на добре познати финансови потоци.

А щом за Реал Мадрид ще става по-трудно, то България има само един шанс пак да е много високо на клубната футболна карта, а именно нейни тимове да отстраняват топ грандове. Огромни инвестиции в детско-юношеския ни футбол. А Реал и Мбапе... май "кралете" нямат достатъчно пари.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар леФскар лепилар

    11 0 Отговор
    Май алчността на мангалът ще му изиграе лоша шега !!! И от два стола, та на земята и ще го видим у „Джингиби Сюнет Спорт“ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Джингиби

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стар леФскар лепилар":

    По-добре отколкото в българския футбол, който от 30 години не знае какво е Шампионска лига.
  • 3 $$$$$$

    3 0 Отговор
    Е ще слушаме този футболен пацитет Тервел Илиев,щом той казва,че Реал нямат пари,явно е човек от кухнята.или просто трябва да напишем нещо,там да има нещо написано,а дали има нещо общо с реалността е отделен въпрос.да приключва този случай,че на хората им писна да четат безумиците на ена дузина палячовци,които се изказват по темата
  • 4 Ако иска футбол да отиде в Мадрид,

    1 0 Отговор
    Ако иска пари,в Саудитска Арабия.Много е просто.Двете не стават.