Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 06:45 1 269 3

Легендата Рой Ходжсън ще бъде уволнен на почти 80 годишна възраст

  • рой ходжсън-
  • кристъл палас-
  • футбол

Беше въпрос на време това да се случи

Легендата Рой Ходжсън ще бъде уволнен на почти 80 годишна възраст - 1

Легендарният английски треньор Рой Ходжсън ще бъде уволнен от Кристъл Палас, съобщава Фабрицио Романо. 76-годишният специалист ще бъде заменен от бившият треньор на Айнтрахт Франкфурт Оливер Глазнер, който спечели Лига Европа с “орлите” в първия си сезон начело.

Освен слабите резултати на Палас в последните месеци, англичанинът е и в лошо здравословно състояние, като дори на вчерашната тренировка се е почуствал зле и се е наложило да бъде откаран в болница.

Кариерата като треньор на Ходжсън започва през далечната 1976-та година, когато е водил тима на шведския Халмстадс. През годините прекарва много сезони в различни клубове на Острова, но има и опит в Швеция, Швейцария, Италия, ОАЕ, Норвегия и Финландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    2 3 Отговор
    Треньорът е на Почтена Възраст но Футболът е Бизнес корупция черно Тото и Интереси

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Акула

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Херинга":

    Моля Нямате Елементарно Възпитание