Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 10:33 2 945 17

Смея се на глас: Георги Иванов-Гонзо срещу Бербатов отново?

  • спорт

Дали Иванов може образно да разплаче Бербатов?

Смея се на глас: Георги Иванов-Гонзо срещу Бербатов отново? - 1
Снимки: БГНЕС

Според информация на dsport футболни ръководители по региони вече са били информирани от високите етажи на Бояна, че именно Георги Иванов-Гонзо ще е кандидат за президент на БФС, подкрепен от Борислав Михайлов.

Очаква се Михайлов повече да не е президент на БФС. Той оглавява централата близо 2 десетилетия.

Основен конкурент на Иванов, ако той влезе в битката за важния пост, май ще е Димитър Бербатов.

Бербо афишира от много време, че иска да е президент на БФС.
Докато бяха футболисти двамата имаха период, в който може да се каже, че се конкурираха за поста на централен нападател на България, ако нашите не играят в система с 2 тарана. Вярно преди всичко бяха съотборници при "лъвовете", но и един вид съперници за върха на атаката.

Футболните кариери на Бербатов и Иванов са много различни. Георги е легенда на Левски (но от времената, в които "сините" не вкарват 5 гола на Барселона в един мач, нито отстраняват колоса Аякс в Европа) и голеадор във Вечното дерби от времената, в които ЦСКА е отстъпил драстично от най-добрите си дни. Димитър е легенда на Манчестър Юнайтед, съголмайстор на Висшата лига и двукратен шампион на английското с "червените дяволи", но има кадри как си тръгва с насълзени очи от стадиона като млад играч на ЦСКА след злополучно за "червените" дерби със "сините".

Самата мисъл, че един вид може да има ново съперничество между Иванов и Бербатов, този път за президентския пост на БФС, ме кара да се смея изключително много.

Какво нещо е съдбата.

Естествено, всеки има право на мнение и не е задължително да е прав. Иначе според мен Иванов като сегашен ръководител в БФС, не е удачен за бъдещ президент. Защото личната ми позиция е, че настоящото ръководство на БФС (около Борислав Михайлов) се провали цялостно в управлението на централата!

Това не означава, че за други хора Георги не може да бъде дори идеалният кандидат, ако наистина влезе в битката за председател на Футболния съюз. Може и да я спечели... с разгром!

А относно пожелание на Михайлов журналистите да не се месят в избора на бъдещ президент на БФС!

Говорим и пишем за Четвъртата власт или бъркам? Демокрация ли сме? Ако кандидатите за президент на БФС не желаят журналистите да изразяват мнение. Лично им предлагам да не се кандидатират за поста, ако няма желаещ ще отида само аз на изборите като кандидат!

Ако искат да ме критикуват колкото желаят. Аз лично съм убеден, че ще се представя Отлично. Но засега да не си сменяме ролите...

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Интелект

    37 5 Отговор
    Гонзо е рядко природно тъп, а само чуйте някое интервю за ви стане ясно, че едва може да си изразява мисълта!
  • 3 Левски 1914

    10 36 Отговор
    Гонзо е бил треньор и спортен директор в различни отбори. Онова ФЪРЧИЛО Бербатов какво е работил откакто спря с футбола?

    Коментиран от #4, #6, #9, #12

  • 4 Дааааааааааааа

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Той вкара и оня кървавия гол, когато отмениха гол от засада и Бербатов от голлинията не вкара. Мафията беше силна и направи Левски шампион. Но какво направи Гонзо в РЕН. Пълна нула, щото там не е България.

    Коментиран от #5, #14

  • 5 Левски 1914

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "Дааааааааааааа":

    Не значи, че като е бил добър футболист ще е и добър ръководител! Да отива при Стоичков в кауфланд.
  • 6 Лост

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    И какво постигна като е бил?С колко хора се изпокара?
  • 7 Смях

    11 3 Отговор
    И двамата не са за тази позиция Футболисти със средно Гонзо даже и средно май няма Ако не е купил някое .Без административен опит и интелект за подобен пост Ще станем за смях пак в Европа!!
  • 8 Ветеринарен психолог

    7 5 Отговор
    И двамата имат акъл,колкото индийско орехче. Гонзо осмокласник. Бербо трепеше врабчета из Леверкузен с въздушна пушка все едно си е на село на мегдана. И като го арестуваха в полицията се наложи да хващат българи от улицата да му преведат,че тук не е България.
  • 9 Хаха

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    И навсякъде има ,, грандиозни ,, успехи... Сещам се едно негово изказване! Те не могат да ми говорят за футбол на мене! ,, Легендата ,, на Рен.... Най- големият му успех е че се съблече по гащи на стадиона!
  • 10 Мис Пиги

    11 1 Отговор
    Гонзо е много подходящ за президент на БФС. И пез това повечето от футболните президенти са като от мъпет шоу.
  • 11 Интелект

    13 1 Отговор
    Състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или рано слабоумие с три степени (идиотия, имбецилност и дебилност), което е винаги израз на органично увреждане на мозъка.Това е Гонзо!

    Коментиран от #16

  • 12 Лафчис 2016

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Аз ако получа толкова много минуси, никога не бих коментирал по-вече.

    Коментиран от #13

  • 13 Хамрун.2022

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Лафчис 2016":

    Не е виновен човека.
    Илачите му не са подходящи.
    Дофтора му трябва да ги смени
  • 14 Е, какво да направи,като

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дааааааааааааа":

    за две години не научи френски (не знае и английски) и му трябваше преводач... И това във времената, когато футболистите говореха 3-4 езика! (Не перфектно, но достатъчно, за да си вършат работата.)
    Накратко - рядко тъп индивид/паразит.

    Коментиран от #15

  • 15 Накратко - рядко тъп индивид/паразит.

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Е, какво да направи,като":

    И на всичкото отгоре горделив и самонадеен.
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Интелект":

    Бербо, каквото и да кажеш, позорното си минало не може да изтриеш....КОЙ не искаше да играе в националният ни отбор, защото му се проваляло реномето с тези слабаци ? Интересчиите като тебе никой не ги уважава........
  • 17 незнайко

    3 2 Отговор
    Не съм футболен запалянко, но прочетах коментарите и разбрах, че и двамата не са обичани . Единия горделив - пост 16 ,другия с малко мозък - пост 2 , но и двамата са БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ . От това следва извода защо нямаме ДОБЪР ФУТБОЛ .