Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 08:00 2 487 4

Опасност за живота на Дани Алвес в затвора

  • дани алвес-
  • футбол-
  • затвор-
  • самоубийство

Бившият футболист е бил на прага на самоубийсто

Опасност за живота на Дани Алвес в затвора - 1

Един от най-успешните футболист в света - бразилецът Даниел Алвес е бил на прага на самоубийсто.

Това разкри негов съкилийник няколко дни, след като друг разказа как обвиненият в изнасилване бивш играч на Барселона е планирал бягство.

Програмата Fiesta публикува откъс, в който затворник разказва, че Алвес е в протокол срещу самоубийство.

Бразилецът е в ареста от януари 2023 г., обвинен в изнасилването на жена в нощния клуб Sutton в Барселона през декември 2022 г.

Разследването приключи, разпитите на свидетелите – също. До дни се очаква присъдата да бъде произнесена.

„Взети са крайни мерки. Заради процеса той беше депресиран, беше унил. Протоколът беше приложен в деня след края на процеса“, казва бившият съкилийник на Дани.

Протоколът включва оценка на риска от самоубийство, постоянно наблюдение на затворника, контрол на достъпа до опасни предмети, ограничаване на движението, индивидуална и групова терапия и развлекателни дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 10 Отговор
    Прости...алчни за пари.....урви...Няма да е знаела че това е Дани Алвеш ли...Сега стана известна...Колко пъти четем след 30 год.се сетила че еди кой си я надкрачил...Ами ти тогава си била готова на всичко само и само да станеш известна и да хванеш големите пари...Да ама преди парите трябва да хванеш нещо друго...Фарс и пари...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Джон

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Как си личи, че си комунист.

    Коментиран от #3

  • 3 Зико

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    Щото мисли логично и трезво ли?
  • 4 Даниел

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Нещо май не си в час със случката,точно защото момичето отказа да направи извънсъдебно споразумение(да вземе няколко милиона и драмата да приключи без дело)този макак все още е арестуван и ще си получи заслуженото както изглежда!