Last news in Fakti

12 Януари, 2014 22:08 891 2

Реал победи Еспаньол, приближи се до върха

  • реал мадрид-
  • еспаньол-
  • класиране-
  • пепе

Голмайстор за мадричани бе Пепе

Реал победи Еспаньол, приближи се до върха - 1
Снимка: БТА/АР
Реал Мадрид измъкна минимална победа с 1:0 като гост на Еспаньол в мач от 19-я кръг на испанската Примера Дивисион, игран на стадион "Корнея Ел Прат". Мадридчани не изиграха най-силния си мач, но въпреки това през по-голямата част от времето доминираха над съперника си.

Единственият гол в мача вкара Пепе в началото на второто полувреме, когато засече с глава центриране от корнер. След това Реал можеше да сложи точка на спора, но Кристиано Роналдо направи серия от нетипични за себе си пропуски.

Все пак това не се оказа фатално и столичани взеха победата. Благодарение на нея те се приближиха на три точки от лидерите Барселона и Атлетико Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gencho cankov

    0 0 Отговор
  • 2 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Гола вкарал Пепе, а на снимката показват Роналдо