Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 17:40 2 029 3

Откриха фабрика за марихуана в двора на звезда от Висшата лига

  • марихуана-
  • футболист-
  • футбол-
  • висша лига-
  • полиция

Когато полицията нахлула в дома на футболиста, той трябвало да докаже документално, че няма нищо общо, така че да избегне възможността да му бъдат повдигнати обвинения

Откриха фабрика за марихуана в двора на звезда от Висшата лига - 1

Организирана престъпна група успяла да установи контрол върху имот, собственост на неназована звезда от Висшата лига. Бандитите успели да принудят наемателката да създаде фабрика за канабис, пише “Сън”, цитирани от "Мач Телеграф".

Когато полицията нахлула в дома на футболиста, той трябвало да докаже документално, че няма нищо общо, така че да избегне възможността да му бъдат повдигнати обвинения. Органите на реда освободили от отговорност и наемателката, тъй като тя била принудена от престъпниците.

Според източник на британския таблоид играчът притежава имота като част от инвестиционен план в недвижимо имущество. Друг член на неговото семейство движи процеса по отдаване под наем и не е повярвал, когато полицията му съобщила, че е създадена ферма за марихуана.

Забранените растения са били унищожени. Самият футболист доказал с документи, че не обитава имота, а само е негова собственост и го отдава под наем.

Според местното законодателство отглеждането и разпространението на канабис се наказва с присъда до 14 години затвор. Собственици на имоти, които не съобщят на полицията за незаконна дейност също могат да бъдат наказани.

На Острова отчитат бум на фермите за канабис. Към юни месец миналата година полицията е щурмувала над 1000 адреса, като са унищожени растения на стойност 130 милиона паунда. Около 1000 души пък са арестувани.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    8 2 Отговор
    Това се казва парник, фабрика е малко по-различно нещо хахахх

    Коментиран от #3

  • 2 И на леля Цеца

    4 1 Отговор
    Така изглеждат доматите.
  • 3 търсиш

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    прекалено много мозък в драскачите на сайта…